آخرین اخبار
کد مطلب: 78203
تفاوت سردرد ناشي از هواي سرد و سينوزيت
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 795

 


به گزارش خبرنگار سلام لردگان،  مهتاب رباني اناري در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس در پاسخ به پرسش شهروندان در صداي مشاوره سلامت در مورد بيماري سينوزيت اظهار داشت: سينوزيت يا به عبارت بهتر رينوسينوزيت به هر گونه التهاب در ناحيه بيني و سينوس‌هاي اطراف آن گفته مي‌شود که مي‌تواند حاد يا مزمن باشد.

متخصص گوش و حلق و بيني گفت: رينوسينوزيت حاد در جريان عفونت‌هاي ويروسي قسمت فوقاني دستگاه تنفسي ديده مي‌شود. رينوسينوزيت ويروسي شايع‌تر از رينوسينوزيت باکتريايي است.

وي مهمترين علائم رينوسينوزيت را احساس گرفتگي بيني، احتقان بيني، وجود ترشحات چرکي از بيني يا ترشحات پشت‌ حلقي عنوان کرد و افزود: احساس فشار يا درد در ناحيه صورت يا دندان‌ها و همچنين تب نشانه‌اي از رينوسينوزيت است.

استاديار دانشگاه علوم پزشکي تهران تصريح کرد: نوع حاد رينوسينوزيت به دنبال سرماخوردگي‌هاي معمولي روي مي‌دهد؛ به اين صورت که در مدت 5 تا 7 روز بعد از شروع سرماخوردگي، بيمار احساس گرفتگي بيني و ترشحات پشت حلقي دارد که ترشحات غليظ‌تر شده و بعضاً تغيير رنگ مي‌دهند.

رباني اناري ادامه داد: تغيير رنگ ترشحات بيني به تنهايي نشان‌دهنده سينوزيت باکتريايي که نيازمند آنتي‌بيوتيک است نمي‌باشد.

استاديار دانشگاه علوم پزشکي تهران به باور عموم در مورد سينوزيت‌ اشاره کرد و گفت: عموم مردم سردردهايي که در مواجهه با هواي سرد رخ مي‌دهد را سينوزيت مي‌دانند؛ در حالي که اين تصور اشتباه است و صرف وجود درد خصوصاً در ناحيه پيشاني در برابر هواي سرد نشان‌دهنده سينوزيت نيست.

وي افزود: در تشخيص رينوسيوزيت مزمن علاوه بر درد، وجود گرفتگي بيني يا ترشحات پشت حلقي و سپس تطبيق اين علائم با تصويربرداري از سينوس‌ها لازم است.

اين متخصص گوش و حلق و بيني خاطرنشان کرد: اين نوع سردردهاي منفرد در واقع نوعي از سردردهاي ميگرني يا تنشي هستند که ارتباطي با عفونت سينوس‌ها ندارند.

انتهاي پيام/

 

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس